ΕΛΛΑΔΑ

Κικίλιας-Παπαδημούλης για την απαγόρευση

κικίλιας-παπαδημούλης-για-την-απαγόρ-162973
Ως ένα ’’επικίνδυνο κρεσέντο αυταρχισμού’’ χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για την αυριανή απαγόρευση συναθροίσεων, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι ’’δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την απόφαση’’.
’’Οι διατυπώσεις, ο τόνος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης θυμίζουν προηγούμενες δεκαετίες. Όμως δεν μας είπαν από πόσα άτομα και πάνω θεωρείται υπαίθρια συνάντηση; Ο Παττακός τα όριζε σε πέντε’’, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real FM.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας, απαντώντας στον Δημήτρη Παπαδημούλη, συνέστησε ’’ψυχραιμία και σύνεση’’ γιατί, όπως τόνισε, ’’οποιαδήποτε έκφραση σε τέτοιο τόνο και ύφος δε βοηθά κανέναν και προφανώς ούτε τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ’’.
Όσο για την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι ’’είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα η συνάθροιση, η διαμαρτυρία και η πορεία. Δεν μπορώ να καταλάβω τη συγκεκριμένη απόφαση, εκτός αν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι, τους οποίους δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω’’.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου