ΕΛΛΑΔΑ

Μετέφερε ναρκωτικά και πυρομαχικά με το ΚΤΕΛ!

μετέφερε-ναρκωτικά-και-πυρομαχικά-με-163714
Με υπεραστικό λεωφορείο μετακινούνταν για να κάνει το αλισβερίσι του σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας ένας 32χρονος Έλληνας έμπορος ναρκωτικών.Όμως, οι κινήσεις του προκάλεσαν τις υποψίες των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που σταμάτησαν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να τον υποβάλλουν σε έρευνα.
Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επιβατών, οι αστυνομικοί έκαναν σωματική έρευνα στον 32χρονο και βρήκαν πάνω του μία συσκευασία με 94 γραμμάρια κοκαΐνης και άλλη μια με 86 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης είχε μαζί του και μια ζυγαριά ακριβείας κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για οπλοκατοχή αφού είχε μαζί του και 15 φυσίγγια πυροβόλου όπλου.
Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν τρεις νεαροί Έλληνες στην Έδεσσα, στα σπίτια των οποίων έκαναν έρευνες οι αστυνομικοί και κατέσχεσαν συνολικά 639 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 40 σπόρους κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Από τα ναρκωτικά που έψαχναν στο σπίτι ενός Έλληνα στα Χανιά, οι αστυνομικοί βρήκαν μόλις επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Όμως, τον έστειλαν στον εισαγγελέα και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς κατέσχεσαν 29 φυσίγγια και 142 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, τρία ξιφίδια, μια ξιφολόγχη, ένα πτυσσόμενο στιλέτο και μια σιδερογροθιά.

protothema.gr/

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου