ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Έκλεισαν τα μαγαζιά τους

καβάλα-έκλεισαν-τα-μαγαζιά-τους-163853
Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν ο εμπορικός κόσμος της Χρυσούπολης και πολλοί επαγγελματικοί σύλλογοι στην «αποψίλωση» των δημοσίων υπηρεσιών του Δήμου Νέστου και την ερημοποίηση της περιοχής μέσα από το συνεχή κλείσιμο καταστημάτων και παραγωγικών μονάδων.
Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Χρυσούπολης πραγματοποιήθηκε το πρωί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην οποία συμμετείχαν ο Δήμος Νέστου, η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Χρυσούπολης, υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Χρυσούπολης, λογιστές, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ο Εμπορικός Σύλλογος Κεραμωτής και πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι. Από νωρίς το πρωί το σύνολο σχεδόν των καταστημάτων της Χρυσούπολης παραμένουν κλειστά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε από την πλατεία Ηρώων στη Χρυσούπολη, ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης που κατέληξε στα γραφεία της Δ.Ο.Υ. και του ΕΟΠΥΥ όπου πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη. Να σημειωθεί ότι με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών αποφασίστηκε η κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Χρυσούπολης και η συγχώνευσή της με τη Δ.Ο.Υ. Καβάλας γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κατοίκους και στον εμπορικό κόσμο του Δήμου Νέστου.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου