ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικά μηνύματα για τον 14χρονο Πάνο που «έφυγε» τόσο άδικα

συγκλονιστικά-μηνύματα-για-τον-14χρονο-168986


"Αα ρε πανο..πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… τι κι αν…. χρόνια πολλά..θα σε σκέφτομαι κάθε μέρα όταν ξυπνάω και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ!" γράφει μια φίλη του στον Πάνο Τζαβάρα που χάθηκε τόσο άδικα και τόσο τραγικά σε τροχαίο στο Ρίο τον περασμένο Μάιο.
Συγκλονιστικά μηνύματα για τον 14χρονο Πάνο που «έφυγε» τόσο άδικα

Η σελίδα του στο Facebook είναι κυριολεκτικά βομβαρδισμένη από μηνύματα μικρών και μεγάλων που σήμερα δεν ξέχασαν ότι ο μικρός Πανούλης είχε τα γεννέθλιά του. Θα γινόταν 15 χρόνων και θα πήγαινε στην Τρίτη Γυμνασίου.

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή οι φίλοι και συμμαθητές έχουν αφήσει λουλούδια, αλλά και ένα κομμάτι από την καρδιά τους.

Διαβάστε μερικά απο τα τρυφερά λόγια των φίλων του:

"paνουλη μου θα στο πω κ απο εδω..σαν σημερα θα γινοσουν 15.. σημερα γιορταζει ολη η πλαση που υπηρξες πανω στη γη κ στεναχωριεται ταυτοχρονα που εφυγες νωρις απο αυτην..ισως να μην ταιριαζες εδω..ενας αγγελος δν ανηκει σε ενα κοσμο ατελης γεματο εγκληματα κ αδικιες..θελω να σου πω οτι εδωσα στην μητερα σου το μετταλιο μου που βγηκα πρωτη στο πανελληνιο..στο ειχα υποσχεθει κ εσυ μου ειχες πει να στο αφιερωσω.! οποτε το εκανα,τωρα ειναι στο μαξιλαρι σου να κοιμασαι καθε μερα μαζι του..επισης ελπιζω να ακους καθε βραδυ που σου λεω καληνυχτα κ ονειρα γλυκα!..

τελος,εγραψα ενα ποιημα για σενα κ το εδωσα στην οικογενεια σου να το βαλει καπου να το διαβαζεις!ελπιζω να σαρεσει!μακαρι να μπορουσες να με ξαναπεισ μικρη οπως καθε φορα αυτην την μερα επειδη με περνας 6 μερες!η μερα σημερα ειναι τοσο φωτεινη κ λαμπερη,μονο λιγο ψυχαλησε και ελπιζω να ειναι τα δακρυα σου απο χαρα απο τις ευχεσ! χρονια πολλα αγορακι μου,ειμαστε κοντα σου να το θυμασαι!σαγαπαω κ δν θα παψω να στο λεω!"

"Χρονια πολλα?!..

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!:|

Σ ΑΓΑΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ♥♥♥"

"ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ??? Μακάρι να μπορούσα να στο ευχηθώ !!!!! Έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που έφυγες από κοντά μας , Αλλά είμαι σίγουρη ότι μας προσεχείς και θα συνεχίσεις να μας προσεχείς ,είσαι ένας πανέμορφος αγγελος που θα λάμπει για πάντα εκεί ψηλά !!!!!

Στο γράμμα που πήρες μαζί σου λέγαμε πολλά παρά πολλά αν το διαβασες θα κατάλαβες πόσο πολύ μας λείπεις και πόσο σε αγαπάμε κ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

Να θυμάσαι ότι οι καταστάσεις και τα πρόσωπα μπορεί να φύγουν ή να αλλάζουν , αλλά αυτό που μένει πάντα και πότε ΔΕΝ σβηνεται είναι ΟΙ ΑΝΑΜΝΉΣΕΙΣ !!!!!! 🙂 ♥

Σήμερα το βράδυ το αστέρι σου θα λάμπει σε όλο τον ουρανό και θα φωτίσει τις ψυχές μας !!!!!"

"σαν σημερα πριν απο 15 χρονια ηρ8ες στη ζωη.ισως σε αυτον τον κοσμο η ηλικια σου να σταματησε στα 14 χρονια μα εκει που εισαι τωρα ειμαι σιγουρη πως γιορταζεις τον 15ο χρονο σου.Εμεις ειμαστε χαρουμενοι σημερα σαν να ησουν εδω.Αλλωστε,οταν κλαιμε τα δακρυα δε μενουν,ε3ατμιζονται και φευγουν.Ετσι λοιπον και ο πονος με τον καιρο φευγει,"ε3ατμιζεται" και τη 8εση του παιρνει η ελπιδα πως αυτος που δεν ειναι διπλα μας(οπως το εννοουμε εμεις τουλαχιστον) ειναι καλα.Δυστυχως καμια φορα οταν αγαπαμε καποιον πρεπει να μα8ουμε να ζουμε χωρις αυτον.Για ολους 8α εισαι παντα εδω μην το 3εχνας αυτο.Σαν σημερα λοιπον γεννη8ηκες και εδωσες χαρα σε οσους ειχαν την τυχη να σε γνωρισουν για 14.5 ολοκληρα χρονια.Να προσεχεις αγγελε … ♥"

"σημερα γινεται 15 χρονων ο πιο λαμπερος αγγελος του κοσμου! χρονια σου πολλα πανο μου!:’) ελπιζω εκει στον παραδεισο να γιορτασεις τα γενεθλια σου οπως επιθυμεις!..προσεχε μας ολους απο εκει ψηλα αφου τωρα πια εισαι ο φυλακας αγγελος μας♥ μας λειπεις παρα πολυ ομως ξερουμε οτι μερικα χρονια θα τα ξαναπουμε..μεχρι τοτε θα ανυπομονω για την στιγμη εκεινη που θα σε εχωω στην αγκαλια μου!..μην ξεχνας οτι σε αγαπαμε παρα πολυ..κ οσοι σε γνωρισαμε μαθαμε πολλα απο σενα!..χρονια πολλα αγγελε μας♥ :’)"

"σου ευχομαι η ζωη σ να ειναι Παραδεισσενια…

τα ματια σ να φωτιζουν καθε σκοταδι…

κ μν σε νοιαζει για εμας…ακομα αντεχουμε …

βλεπουμε απο τα ματια της ψυχης σ…κ της λαμψης της…

Κ κατι αλλο…ενω δν σε ξερω…οταν ’’εφυγες’’ σ ζητησα,,,

να προσεχεις τν αδερφουλα μ…ειναι πιο μικρη απο εσενα..

αλλα ειναι ενας αγγελος…οπως κ εσυ…

να την κρατας σφηχτα στην αγκαλια σου…φοβαται μονη της…

κ πες της…πως την αγαπαω…καλο παραδεισσο ψυχη μ! ♥"

"Αδερφέ μου ακόμα μια φορά θα σου πω πόσο πολύ σ’αγαπάω ♥ ♥ και θα σου ζητήσω να προσέχεις εκεί ψηλα! Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ο κόσμος είδε έναν πραγματικό άγγελο τόσο όμορφο που ακόμα και ο θεός τον ήθελε για παρέα του αποκλειτηκά…ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος και να με βλέπεις και να γελάς όπως τότε!! Μου έχεις λείψει δεν μπορώ να το αρνηθώ αλλά αφού ξέρω ότι μια μέρα θα τα ξαναπούμε οι δυο μας δεν ανυσηχώ! Από εμένα έχεις όλη την καρδιά μου και την αγάπη για δώρο γιατί μόνο αυτά έχω να σου προσφέρω…πρόσεχε την οικογένεια σου πάνω από όλα και όσους αγαπάς!! Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου ♥ ♥ ♥…"

"Αφού δεν είσαι εδώ.. Κ βιάστηκαν να σβήσουν τα κεράκια σου.. Θα ανάψουμε όλοι ένα κεράκι για σένα.. Να ξέρεις ότι η φλόγα σου είναι αναμμένη και φωτίζει και ζεσταίνει τις καρδιές μας.. Σ’αγαπάμε αγοράκι μου!"

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου