ΕΛΛΑΔΑ

«Αυτοί που με αποδοκιμάζουν, με χειροκροτούσαν»

αυτοί-που-με-αποδοκιμάζουν-με-χειροκ-169577

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στην εφημερίδα «Ο Jogo» για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε ότι και η απλή συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί θαύμα και σημείωσε ότι αυτοί που τώρα τον αποδοκιμάζουν, πριν τον χειροκροτούσαν.

«Πιστεύω ότι έχω ακόμη τη στήριξη της διοίκησης. Τα προβλήματα αντανακλώνται στην καθημερινότητα. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν περίπλοκη από την αρχή και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ήδη ένα θαύμα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Άγχος, κούραση και έλλειψη εμπιστοσύνης. Πιστεύω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έρθει μια νίκη που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο», είπε ο Φερέιρα και συνέχισε:

«Τα γκολ δεν μπαίνουν… H ομάδα παλεύει με δυσκολίες, γιατί τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται. Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα είναι οι ίδιοι που πριν από εβδομάδες με χειροκροτούσαν. Είναι φυσιολογικό….».

Στο άρθρο ο συντάκτης γράφει ότι ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έχασε χωρίς αντάλλαγμα δύο παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, τους Νίνη και Καραγκούνη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου