ΕΛΛΑΔΑ

Νέες υπηρεσίες για εργασία στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ

νέες-υπηρεσίες-για-εργασία-στη-διαδικ-169711

Τη νέα διαδικτυακή πύλη του εγκαινιάζει ο ΟΑΕΔ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών για θέματα που τους αφορούν.

Οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες μπορούν πλέον να αναρτούν αγγελίες κενών θέσεων εργασίας και οι αναζητούντες εργασία να καταχωρούν τα βιογραφικά τους σημειώματα.

Ειδικότερα, οι πιστοποιημένες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικά από το χώρο τους, να ανεβάζουν κενές θέσεις εργασίας, να τις ενημερώνουν και να τις απενεργοποιούν, όταν θα παύουν να ισχύουν, να αναζητούν άτομα που ενδιαφέρονται για εργασία και έχουν καταχωρήσει βιογραφικό σημείωμα στη βάση δεδομένων του portal, και να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής σε προγράμματα ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης του Οργανισμού.

Όσον αφορά τους πιστοποιημένους χρήστες που αναζητούν εργασία θα μπορούν να υποβάλλουν βιογραφικά σημειώματα με βάση τα οποία θα τους αναζητούν οι υποψήφιοι εργοδότες, να αναζητούν κενές θέσεις εργασίας, να εκτυπώνουν βεβαιώσεις ανεργίας ή επιδότησης και να υποβάλλουν αιτήσεις για ένταξή τους σε προγράμματα επιδότησης του ΟΑΕΔ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου