ΕΛΛΑΔΑ

Φραστικό επεισόδιο Κουίκ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ

φραστικό-επεισόδιο-κουίκ-με-τον-βουλε-170190

Φραστικό επεισόδιο είχε σήμερα στους διαδρόμους της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ με τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε σχετικά με την ερώτηση που κατέθεσε ο Τ. Κουίκ για τον πίνακα του ρολογιού-σύμβολο της πόλης της Ξάνθης, με…τουρκική σημαία, που χαρίστηκε παρουσία του βουλευτή της Ξάνθης όπως υποστήριξε στον Αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης όταν επισκέφθηκε την Θράκη. «Μου διαμαρτυρήθηκε ότι τον έθιξα γράφοντας ανακρίβειες και ότι ο σχετικός πίνακας δεν είναι πλαστός, αλλά αυθεντικός του 1952.

Στη κουβέντα του, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης». Του επεσήμανα ότι τέτοια Ένωση, απορρίφθηκε πριν λίγες μέρες από τον Άρειο Πάγο». Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβεβαίωσε ότι ο Ζεϊμπέκ τον «προειδοποίησε» για νομικές διαδικασίες.

«Του απάντησα ότι οι όποιες μηνύσεις ή αγωγές θα είναι παράσημο για μένα σε έναν αγώνα που γίνεται για να μην υποκύψει η Θράκη στα σχέδια της Άγκυρας» ανέφερε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου