ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Τους απήγαγαν και τους βασάνισαν με πένσα και μαχαίρι!

καβάλα-τους-απήγαγαν-και-τους-βασάνισ-173673

Οι 7 απαγωγείς ζητούσαν από συγγενή των δύο θυμάτων, λύτρα 10.000€ για να τους αφήσουν ελεύθερους – Μεγάλη η επιχείρηση της αστυνομίας…

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη (25-09-2012). Συνολικά 7 Αφγανοί ακινητοποίησαν σε αγροικία του δημοτικού διαμερίσματος Μουσθένης στην Ελευθερούπολη Καβάλας, δύο Πακιστανούς. Τους έβαλαν σε δύο αυτοκίνητα και τους οδήγησαν σε απομακρυσμένο σπίτι της περιοχής.

Εκεί τηλεφώνησαν σε συγγενή τους που μένει στην Αθήνα και ζήτησαν λύτρα 10.000€ για να τους αφήσουν ελεύθερους. Ο συγγενής των θυμάτων ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους. Χθες το απόγευμα (27-09-2012), αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή και είδαν τους δύο Πακιστανούς να κινούνται πεζή σε αγροτική οδό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα θύματα ήταν σε άσχημη ψυχοσωματική κατάσταση και με εμφανή τραύματα στο σώμα, που είχαν προκληθεί από τους απαγωγείς με μαχαίρι και πένσα. Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες όταν κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να πάρουν τα λύτρα που ζητούσαν, τους άφησαν ελεύθερους. Τα θύματα είπαν στους αστυνομικούς, ότι πριν τους αφήσουν, βούτηξαν τα κινητά τους τηλέφωνα και 80€ που είχαν πάνω τους.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκαν οι 4 από τους 7 απαγωγείς που οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των 3 δραστών που κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση…

NewsIt.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου