ΕΛΛΑΔΑ

Χατζηνικολάου: Βαγγέλη όταν βγάλεις το κουστούμι πήγαινε τοίχο- τοίχο

χατζηνικολάου-βαγγέλη-όταν-βγάλεις-τ-174881
Μεϊμαράκης: Θα βγάλω το κουστούμι και θα τον αντιμετωπίσω στην αρένα Χατζηνικολάου: Βαγγέλη όταν βγάλεις το κουστούμι πήγαινε τοίχο τοίχο
Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Χατζηνικολάου απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Βουλής κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Ο εκδότης της Real News απάντησε στην ατάκα του Προέδρου της Βουλής ότι όταν βγάζει το κουστούμι του ξεκινάει από το παντελόνι, λέγοντας «όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο Βαγγέλη».
Ο κ. Χατζηνικολάου ζήτησε επίσης υπομονή από τον πρόεδρο της Βουλής και προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις από το Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, από τη ραδιοφωνική εκπομπή του προειδοποίησε μάλιστα να μην διανοηθεί κανένας εισαγγελέας να κλείσει την υπόθεση χωρίς να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί και όλες οι offshore.
Οργισμένη και με ύβρεις η απάντηση Μεϊμαράκη
«Ξέρω που πάω να δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω άμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι», είχε δηλώσει χθες ο πρόεδρος της Βουλής, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας με δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζουν και επανέλαβε ότι θέλει με κάθε τρόπο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Ερωτηθείς για τα όσα ακούγονται περί παραίτησης του, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραιτείται είναι επειδή δεν θέλει να εμπλέξει την κυβέρνηση, ταυτόχρονα όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησής του, επαναλαμβάνοντας ότι θα κάνει «ό, τι χρειαστεί».
Συναισθηματικά φορτισμένος και οργισμένος για τις κατηγορίες που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο real estate ύψους 10 δισ. ευρώ, ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα «μαφιόζικα, αλήτικα και εκβιαστικά».
«Εγώ θα βγάλω το κουστούμι και θα τον αντιμετωπίσω στην αρένα. Δεν θα πάω σαλονάτα. Ξέρω πού πάω να δώσω την μάχη και δεν με φοβίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής.
Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας ενώ κατηγόρησε τον Νίκο Χατζηνικολάου για την εκτέλεσή του.

«Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η χώρα. Πώς να παλέψεις όταν βγαίνουν και κατηγορούν τους 300 ότι τα παίρνουν. Αναλαμβάνεις ρε πούστη ότι είναι έτσι όπως τα γράφεις και το κάνεις πρωτοσέλιδο σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Που μας οδηγείς; Για ποιους λόγους τα κάνεις όλα μπάχαλο; Ότι έκανε ο Σαμαρας, ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης εξανεμίστηκαν. Όλα τα διεθνή μέσα μιλούν για διαφθορά. Δεν παίζεται το παιχνίδι έτσι ρε φίλε», δήλωσε αγανακτισμένος ο κ. Μεϊμαράκης.

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου