ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινά περιοδεία ο Τσίπρας

ξεκινά-περιοδεία-ο-τσίπρας-175668
Τριήμερη περιοδεία ξεκινά από την Πέμπτη σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Αμβούργο, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας.
Την Πέμπτη το μεσημέρι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα μιλήσει στο προεδρείο της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς (GUE) στο Ευρωκοινοβούλιο (αίθουσα PHS 1C51), ενώ στις 15:00, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, θα πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί του και θα ακολουθήσουν κοινές τους δηλώσεις στις 16:30.
Την Παρασκευή, ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στο Βερολίνο όπου θα συναντηθεί στις 18:00 με την ηγεσία του Die Linke, στα γραφεία του κόμματος, και συγκεκριμένα με τους Gregor Gysi, Wolfgang Gehrcke και Diether Dehm.
Το Σάββατο ο κ. Τσίπρας είναι προσκεκλημένος στο Συνέδριο του Ιδρύματος Zeit – Stiftung της εφημερίδας Die Zeit, ως κεντρικός ομιλητής στην ενότητα «Το μέλλον της Ελλάδας – Το μέλλον της Ευρώπης».

Στην συνέχεια και ώρα 14:30 στο κέντρο του Αμβούργου θα πραγματοποιήσει ομιλία στην καμπάνια του Die Linke για την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου υπό τον τίτλο: "Umfairteilen".

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου