ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κακλαμάνης ζητά ενημέρωση

ο-κακλαμάνης-ζητά-ενημέρωση-177160
’’Εμβρόντητη η κοινή γνώμη παρακολουθεί συστηματικές διαρροές για «λίστες» πολιτικών και κρατικών λειτουργών που διερευνώνται ευθύνες τους για οικονομικά σκάνδαλα πολιτικών προσώπων, χωρίς ποτέ να διευκρινίζεται αν μεταξύ αυτών είναι και ποιοι βουλευτές εν ενεργεία, κυρίως η σοβαρότητα του αντικειμένου και το αποτέλεσμα της έρευνας προ πάσης δημοσιότητας της’’, αναφέρει σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, το μέλος της Επιτροπής και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης.
Πρόσθέτει μάλιστα ότι ’’επείγει, ειδικώς για τον προαναφερθέντα λόγο, η σύγκλησή της και παρακαλώ να συμφωνήσετε ώστε την προσεχή Τετάρτη το αργότερο, λόγω της σημασίας του θέματος να κληθούν στην επιτροπή οι νυν και οι πρώην επικεφαλής του Σώματος Διοικητικών Οικονομικών Ελέγχων κύριοι Σ. Στασινόπουλος, Γ. Διώτης, Ι. Καπελέρης και Κ. Κλαδάς’’.
Όπως επισημαίνει ο Απόστολος Κακλαμάνης, ζητά τη σύγκλιση ’’προκειμένου να μας ενημερώσουν για τα λειτουργικά προβλήματα της Υπηρεσίας και για το αν και ποιες περιπτώσεις εν ενεργεία βουλευτών απασχόλησαν ή απασχολούν και με ποια αποτελέσματα το Σ.Δ.Ο.Ε.’’.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου