ΕΛΛΑΔΑ

Μπράβοι νυχτερινού κέντρου στη Γλυφάδα ξυλοφόρτωσαν παρέα νεαρών επειδή ζήτησαν απόδειξη

μπράβοι-νυχτερινού-κέντρου-στη-γλυφά-182173
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές νονούς της νύχτας και θύματα μια παρέα νέων ανθρώπων που είχαν βγει για να διασκεδάσουν σε νυχτερινό κέντρο στην Γλυφάδα έγινε πριν από λίγες ημέρες.
Η παρέα των τεσσάρων νέων ένας από τους οποίους είχε την ονομαστική του γιορτή διασκέδαζε χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και κάποια στιγμή ζήτησε τον λογαριασμό.
Η σερβιτόρα στην οποία απευθύνθηκαν επέστρεψε μετά από λίγο και απαίτησε να πληρώσουν 157 ευρώ για 8 ποτά που είχαν καταναλώσει.
Ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις- 39 ετών όπως ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ 100,3- θεωρώντας υπερβολικό το ποσό, ρώτησε την σερβιτόρα μήπως είχε γίνει κάποιο λάθος. Εκείνη αφού απομακρύνθηκε για λίγο επέστρεψε λέγοντας ότι το ποσό είναι σωστό και η παρέα πρέπει να το πληρώσει. Μαζί της εμφανίστηκε και ο, κατά δήλωση του, ιδιοκτήτης του μαγαζιού ο οποίος με ύφος έντονο απαίτησε από την παρέα να πληρώσει τα χρήματα χωρίς καν να προσκομίσει απόδειξη για τα 157 ευρώ.
Η παρέα των τεσσάρων νεαρών που σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες αποτελείτο από αποφοίτους πανεπιστημίου οι οποίοι κάθε άλλο παρά είχαν διάθεση για επεισόδια αποφάσισε να πληρώσει αλλά επέμεινε ότι ήθελε απόδειξη.
Βλέποντας την επίμονη άρνηση να τους την δώσουν άλλα και το προηγούμενο απειλητικό ύφος του μαγαζάτορα, αποφάσισαν να δώσουν τόπο στην οργή και να πληρώσουν έστω και χωρίς απόδειξη.
Φεύγοντας όμως οι τέσσερις φίλοι βρέθηκαν μπροστά σε μια νέα δυσάρεστη έκπληξη. Στην έξοδο του μαγαζιού τους περίμενε ο ιδιοκτήτης του και απευθυνόμενος με σκαιότατο ύφος σε αυτούς τους είπε : «Τον πληρώσατε τον λογαριασμό;»
Όταν αυτοί του απάντησαν ότι πλήρωσαν εκείνος επέμεινε: «Περιμένετε εδώ να πάω μέσα να ρωτήσω…».
Αποσβολωμένοι οι τέσσερις νεαροί τον είδαν μετά από λίγα δευτερόλεπτα να βγάζει έξω την σερβιτόρα και να την ρωτάει αν πλήρωσαν κι αν τους έδωσε απόδειξη. Όταν αυτή απάντησε ότι ο λογαριασμός είχε τακτοποιηθεί, εκείνος όχι μόνο δεν άφησε τους νεαρούς να φύγουν αλλά τους είπε : «Περιμένετε να δείτε τι θα πάθετε τώρα που θέλατε και απόδειξη…».
Σχεδόν ταυτόχρονα έφτασαν στο χώρο 5-6 μοτοσυκλέτες που σε κάθε μια από τις οποίες επέβαιναν από δυο κρανοφόροι με γκλομπ και αλυσίδες. Κατέβηκαν κι άρχισαν να χτυπούν με μανία τους τέσσερις νέους επί πέντε λεπτά προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα, όπως κατήγγειλε το πρωί στον ΣΚΑΪ ο ένας από αυτούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα των νεαρών έχει υποβάλει μηνύσεις για το περιστατικό ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει εξαφανισθεί. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές και έχουν βγει διαταγές να σφραγιστεί άλλα κάποιο «μαγικό χέρι» συνεχώς το προστάτευε. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν γίνει περισσότερες από…200 μηνύσεις για να μπει λουκέτο στην επιχείρηση όμως όλες τις φορές ο ιδιοκτήτης πετύχαινε αναστολή εκτέλεσης της ποινής.
Φαίνεται πάντως ότι το περιστατικό αυτό θα αποτελέσει αφορμή για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση τόσο για το νυχτερινό κέντρο όσο και για τον ιδιοκτήτη του τον οποίον αναζητούν οι αρχές έχοντας ένα ιδιαίτερα «πλούσιο» φάκελο για το παρελθόν του.
iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου