ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο

ηράκλειο-απόπειρα-ληστείας-σε-βενζιν-183698

Ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην πόλη του Ηρακλείου, και συγκεκριμένα στον δρόμο που οδηγεί στην ΒΙ.ΠΕ. αποπειράθηκαν να ληστέψουν άγνωστοι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για δύο άτομα, με τον ένα να εισβάλει ένοπλος εντός του καταστήματος για να αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν ενώ ο δεύτερος είχε βοηθητικό ρόλο, έξω από το πρατήριο.

Στο βενζινάδικο βρισκόταν εκείνη την ώρα ο 53χρονος ιδιοκτήτης, οποίος παρά το γεγονός ότι ο δράστης ήταν ένοπλος, αντιστάθηκε σθεναρά αναγκάζοντας τον τελευταίο να τραπεί σε φυγή με άδεια χέρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης δε δίστασε να επιτεθεί στον δράστη με ένα μεγάλο λουκέτο που κρατούσε εκείνη την στιγμή, με αποτέλεσμα ο κουκουλοφόρος να χάσει την ψυχραιμία του και να αναγκαστεί να εγκαταλείψει…την προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρατήριο γίνεται στόχος ληστών ή διαρρηκτών για 13(!!) φορά τα τελευταία χρόνια, με τις περισσότερες φορές οι δράστες να φεύγουν με άδεια χέρια.

Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου