ΕΛΛΑΔΑ

Τον σκότωσε η απόλυση

τον-σκότωσε-η-απόλυση-183764

Συγκλονίζει ο αιφνίδιος θάνατος ενός πατέρα δύο παιδιών στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο άνδρας, ο οποίος εργαζόταν σε λογιστικό γραφείο, λίγο πριν συμπληρώσει τα 50 του χρόνια, καταρρέει μπροστά στα μάτια του εργοδότη του, όταν του ανακοινώνεται ορθά-κοφτά η απόλυσή του.

Ο 49χρονος υπέστη ανακοπή, όταν ο προϊστάμενός του ξεκίνησε να απαριθμεί τους λόγους για τους οποίους του δείχνει την πόρτα της εξόδου και να του εξηγεί πως η κρίση έχει ήδη προκαλέσει μεγάλες οικονομικές απώλειες στην επιχείρησή του. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο κέντρο υγείας, αλλά ήταν πια αργά.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Η τραγωδία

Το απίστευτο συμβάν συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών, 7 και 14 ετών, διέμενε στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου. Η σύζυγός του συνεισέφερε στον οικογενειακό προϋπολογισμό, εργαζόμενη σε επιχειρήσεις και καταστήματα ως καθαρίστρια. Σύμφωνα με το prismanews.gr, η οικογένεια τα έβγαζε δύσκολα πέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 49χρονος είχε χρέη σε τράπεζες και αγωνιούσε καθημερινά να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες. Άλλωστε, με τον χαμηλό μισθό του και εκείνον της συζύγου του δύσκολα έβγαζαν τα προς το ζην.

Η είδηση βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, γνωστούς και γείτονες, οι οποίοι χθες παρέστησαν στην κηδεία του αδικοχαμένου άνδρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου