ΕΛΛΑΔΑ

Έκρυβε σε δάσος πάνω από δυο κιλά χασίς

έκρυβε-σε-δάσος-πάνω-από-δυο-κιλά-χασίς-188576

Μέσα στο δάσος κοντά στο σπίτι του σε χωριό της Καβάλας, έκρυβε το «εμπόρευμά» του ένας 42χρονος για τον οποίο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον ύποπτο όταν του έκαναν έλεγχο και βρήκαν πάνω του δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,2 γραμμαρίων. Συνεχίζοντας την έρευνα, όμως, ανακάλυψαν στη δασική περιοχή δίπλα στο σπίτι του την «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε, μέσα στην οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα δύο μεταλλικά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 190,8 γραμμαρίων! Ο 42χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 807 γραμμαρίων σκόπευε να διακινήσει στα στέκια χρηστών στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας ένας 53χρονος που συνελήφθη στο σπίτι του από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο επίδοξος διακινητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για εμπορία ναρκωτικών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου