ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ληστεία από τη σπείρα που χτυπά διανομείς τσιγάρων

νέα-ληστεία-από-τη-σπείρα-που-χτυπά-δια-199970

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο των δυο εβδομάδων, ένας διανομέας τσιγάρων έπεσε θύμα ληστείας στην βόρεια Ελλάδα. Η νέα ληστεία έγινε στην Καβάλα και παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτή που είχε γίνει στις 16 Αυγούστου στη Χαλκιδική.

Και αυτή τη φορά, δράστες ήταν τρεις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με πιστόλια, που έκλεισαν με ένα κλεμμένο Ι.Χ.τον δρόμο στο βαν της εταιρείας προϊόντων καπνού στην επαρχιακή οδό Φιλίππων- Κρυονερίου Καβάλας. Ακινητοποίησαν τον υπάλληλο της εταιρείας, τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και του άρπαξαν ένα τσαντάκι που περιείχε 5.100 ευρώ από τις εισπράξεις της πώλησης τσιγάρων.

Στη συνέχεια, οι κακοποιοί διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους μάρκας Nissan με κατεύθυνση προς την περιοχή Ζυγός και το εγκατέλειψαν κοντά στον οικισμό του Κρυονερίου. Εκεί το βρήκαν οι αστυνομικοί, που διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί στις 20 Αυγούστου από την περιοχή της Νικήσιανης και το εξετάζουν για αποτυπώματα και άλλα ίχνη.

Και στην προηγούμενη ληστεία, στις 16 Αυγούστου στο Γομάτι Χαλκιδικής, τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι είχαν στήσει ενέδρα στο φορτηγάκι που οδηγούσε ένα 49χρονος υπάλληλος εταιρείας διανομής τσιγάρων, τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και του άρπαξαν 33.860 ευρώ. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες των δυο ληστειών είναι οι ίδιοι και ότι διαθέτουν πληροφορίες για τις κινήσεις και τα δρομολόγια των διανομέων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου