ΕΛΛΑΔΑ

Στην Κέρκυρα για διακοπές ο Τόνι Μπλερ

στην-κέρκυρα-για-διακοπές-ο-τόνι-μπλερ-200578

Στο νησί των Φαιάκων βρίσκεται ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο Τόνι Μπλερ αγκυροβόλησε στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στην περιοχή Κερασιά.

Πρόκειται για μια όμορφη και ήσυχη περιοχή που είναι φημισμένη για την μακριά λευκή παραλία της, στην οποία βρίσκεται μόνο ένα γραφικό ταβερνάκι.

Ο Τόνι Μπλερ είναι φιλοξενούμενος της οικογένειας του διάσημου λόρδου τραπεζίτη Ρότσιλντ, ο οποίος διαθέτει μια μοναδική βίλα εκεί. Ένα κομμάτι στην τοποθεσία της Κερασιάς ανήκει στον Ρότσιλντ.

Εκεί, στην ιδιωτική παραλία, ο Τόνι Μπλερ απολαμβάνει ήρεμα τον ήλιο, τη θάλασσα και τη μεσογειακή κουζίνα, της οποίας είναι λάτρης.

Η βίλα διαθέτει σουίτες για τους επίσημους φιλοξενούμενους, μαρίνα, ελικοδρόμιο, γήπεδο γκολφ και επιφυλάσσει τις πιο σύγχρονες ανέσεις στους φιλοξενούμενούς της.

Ο Τόνι Μπλερ έφθασε στο νησί με λίαρ τζετ και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε θαλαμηγό που τον μετέφερε στην Κερασιά, όπου και διαμένει.

Όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές από το νησί της Κέρκυρας δεν αποκλείεται να κάνει μια μικρή κρουαζιέρα και σε άλλα νησιά του Ιονίου, γιατί αυτό το κομμάτι της Ελλάδας είναι το αγαπημένο του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου