ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ένας από τους βασανιστές του Αιγύπτιου στη Μανωλάδα

συνελήφθη-ένας-από-τους-βασανιστές-το-201803

Ένας 35χρονος που ήδη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αμαλιάδας, είναι ένας από τους δυο δράστες της κακοποίησης του 22χρονου Αιγύπτιου ο οποίος σύρθηκε στο δρόμο επί ένα χιλιόμετρο με το κεφάλι του σφηνωμένο ανάμεσα στο τζάμι και τη λαμαρίνα της πόρτας του φορτηγού.

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, έχοντας πάντως διαφύγει τον κίνδυνο. Όσο για τον 26χρονο συνεπιβάτη του φορτηγού που φέρεται ότι χτυπούσε με σφυρί (!) στο κεφάλι και τα χέρια το νεαρό αλλοδαπό, παραμένει άφαντος και εξακολουθεί να αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο οδηγός του φορτηγού ισχυρίζεται ότι πρώτος ο Αιγύπτιος του επιτέθηκε χτυπώντας τον με γροθιές και ότι ο ίδιος μαζί με τον συνεπιβάτη απάντησαν χτυπώντας τον με τα χέρια μέσα από το όχημα. Όμως, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο αλλοδαπός παρέμεινε γαντζωμένος στο φορτηγάκι που βρισκόταν εν κινήσει με τη θέλησή του!

Η υπόθεση εξακολουθεί να ερευνάται προσεκτικά από την τοπική Αστυνομία, καθώς πρόκειται για το τρίτο περιστατικό βίας με θύμα μετανάστη στην περιοχή κι αυτό προκαλεί ανησυχίες για κλιμάκωση των επεισοδίων.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου