ΕΛΛΑΔΑ

Στρατούλης: Η εικόνα του πρωθυπουργού ως επαίτη ήταν εξευτελιστική

στρατούλης-η-εικόνα-του-πρωθυπουργού-201819

«Ενα μεγάλο μηδενικό» είναι το αποτέλεσμα των συναντήσεων του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τη γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ και τον γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, κατά την εκτίμηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο», ο κ. Στρατούλης ανέφερε πως ο κ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του με την ευρωπαϊκή ηγεσία, «τίποτε δεν διεκδίκησε, τίποτε δεν πήρε αλλά τους έδωσε τα πάντα».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «εξευτελιστική» την εικόνα του πρωθυπουργού της χώρας «ως επαίτη και με ντροπιαστική αυτοκριτική για τη στάση του στο πρώτο Μνημόνιο» τόσο για τον ίδιο όσο και για το λαό και τη χώρα μας.

«Ο πρωθυπουργός απέδειξε ότι η σιδερένια πυγμή που δείχνει στο εσωτερικό της χώρας απέναντι στους εργαζόμενους, στους άνεργους και στους φτωχούς και εξαθλιωμένους μετανάστες μετατρέπεται σε υποτελή στάση, όταν συνομιλεί με την τρόικα και ηγετικούς παράγοντες της Ευρωζώνης. Όσο για την επαναδιαπραγμάτευση ή έστω τη χρονική επιμήκυνση, που υποσχέθηκε προεκλογικά αυτός και οι συνεταίροι του στην κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εξαπατώντας το λαό, ήταν δυο λέξεις που δεν ακούστηκαν σε καμία γλώσσα σε αυτές τις συναντήσεις», συνέχισε ο κ. Στρατούλης.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου