ΕΛΛΑΔΑ

Πνιγμοί ηλικιωμένων σε Κέα, Θάσο και Ηλεία

πνιγμοί-ηλικιωμένων-σε-κέα-θάσο-και-ηλ-212071

Τρεις ηλικιωμένοι απεβίωσαν ενώ κολυμπούσαν σε παραλίες της Κέας, της Θάσου και Λουτρών Ελένης αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 76χρονη από τη θαλάσσια περιοχή «ΟΤΖΙΑΣ» Κέας. Άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Περιφερειακό Ιατρείο Κέας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός επρόκειτο να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κέας.Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, και μία 82χρονη, από τη θαλάσσια περιοχή «ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΩΝ ΕΛΕΝΗΣ» Νομού Ηλείας.

Με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός αναμένετο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.

Τέλος, την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί 83χρονος αλλοδαπός ενώ κολυμπούσε στην Παραλία Λιμεναρίων Θάσου. Το θάνατό του διαπίστωσε ιδιώτης γιατρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου