ΕΛΛΑΔΑ

Στόχος επετεύχθη και νίκη 11-4 επί του Καζακστάν

στόχος-επετεύχθη-και-νίκη-11-4-επί-του-καζ-223018

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών πήρε την πρώτη της νίκη στο Ολυμπιακό τουρνουά επικρατώντας εύκολα του αδύναμου Καζακστάν με 11-4, αποτέλεσμα που δίνει μισή πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου συνεχίζουν οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου.

Eπόμενη αντίπαλος της Ελλάδας είναι η αήττητη Ισπανία το Σάββατο (4/8, 16:10) και στη συνέχεια το πιο κρίσιμο ματς με την Αυστραλία τη Δευτέρα (6/8. 13:20).

Ο Ντράγκαν Αντριτς χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίκτες τους, δίνοντας ανάσες στους βασικούς. Αλλαγή έγινε και ο Μουρίκης, που αποχώρησε με παγοκίστη στο γόνατο, χωρίς όμως να γίνει έως τώρα γνωστό εάν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-0, 3-1, 2-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν Αντριτς): Φουντούλης (5), Γ. Αφρουδάκης (3), Κοκκινάκης, Δελακάς, Μουρίκης.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Σεργκέι Ντροζντόφ): Ουσάκοφ, Γκοροβόϊ, Ουκουμάνοφ (2).

Στον όμιλο μας…

Η Ισπανία επιβλήθηκε της Αυστραλίας με 13-9, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του ομίλου μας. Ετσι οι «φούριας ρόχας» παρέμειναν στην κορυφή ενώ τα «καγκουρό» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα και σε περίπτωση νίκη της Ελλάδας, θα περάσουν στην 5η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 4-1, 4-4

ΙΣΠΑΝΙΑ: Εσπανιόλ Λιφάντε 2, Περόνε 2, Μαρτίν Λοζάνο 2, Μινγκέλ, Γκαρθία Γκαντέα, Μολίνα Ρίος, Μάλαραχ Γκουέλ, Τριας Βάλες, Βάργκας Πέρεζ, Ροντρίγκες Γκαρσία.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Χάουντεν, Ρόουτς, Μίλερ 5, Μπίντσγουερθ, Γουντς.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

21:40 Ιταλία-Κροατία

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου