ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Εβαζε μικροκάμερες σε γυναικείες τουαλέτες

ρέθυμνο-εβαζε-μικροκάμερες-σε-γυναικ-223271

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 32χρονος ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, τοποθετούσε μικροκάμερες σε γυναικείες τουαλέτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο. Στην κατοχή του βρέθηκε εξωτερικός σκληρός δίσκος με πλήθος ψηφιακών αρχείων ήχου και εικόνας προερχόμενα από τις παράνομες καταγραφές.

Ύστερα από σχετικές πληροφορίες ο 32χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει δύο συσκευές καταγραφής εικόνας και ήχου στις τουαλέτες δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σε έρευνες που έγιναν, μετά τη σύλληψή του, στην οικία αλλά και στον χώρο εργασίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκτός από το σκληρό δίσκο με τις παράνομες καταγραφές, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους περίπου 7 γραμμαρίων και μία συσκευή επεξεργασίας (grinder), τρεις κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, άλλοι πέντε φορητοί – εξωτερικοί σκληροί δίσκοι τρεις φορητές συσκευές καταγραφής και αποθήκευσης ήχου και εικόνας, πλήθος καρτών μνήμης, CD και DVD καταγραφής.

Ο 32χρόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου