ΕΛΛΑΔΑ

Ήθελε να εξοντώσει τον γαμπρό του με κάθε τρόπο!

ήθελε-να-εξοντώσει-τον-γαμπρό-του-με-κά-225504

Πρωτοφανές μίσος δείχνει ο τρόπος με τον οποίο δολοφόνησε τον γαμπρό του ο 70χρονος πεθερός του στο χωριό Σαμψούντα της Πρέβεζας, επειδή πίστευε ότι κακομεταχειριζόταν την κόρη του! Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι μετά τον πυροβολισμό, ο δράστης χτύπησε και στη συνέχεια μαχαίρωσε το θύμα!

Μετά την παράδοσή του ύστερα από πολύωρες τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις, ο 70χρονος δολοφόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρέβεζας που του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ισχυρίστηκε ότι πήγε έξω από το σπίτι του θύματος για να πάρει την κόρη του η οποία του είχε δηλώσει ότι ήθελε να εγκαταλείψει τον 50χρονο σύζυγό της. Ο δράστης ήταν οπλισμένος με το κυνηγετικό του όπλο στο οποίο είχε βάλει φυσίγγια για κυνήγι αγριογούρουνου.
Όταν το θύμα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό. Όμως, εκείνος δεν σταμάτησε κι έτσι πυροβόλησε δεύτερη φορά εναντίον του, χτυπώντας τον στο στήθος και προκαλώντας του διαμπερές τραύμα. Και πάλι, όμως, ο 50χρονος κινήθηκε προς το μέρος του, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να τον χτυπήσει με το κοντάκι του όπλου στο κεφάλι και να τον ρίξει στο έδαφος.

Ούτε τότε, όμως, σταμάτησε ο δράστης! Όπως ο γαμπρός του ήταν πεσμένος, του κάρφωσε ένα μαχαίρι στην ωμοπλάτη τραυματίζοντάς τον βαθιά! Ίσως, μάλιστα, ήταν αυτό το τραύμα που επέφερε τον θάνατο. Στην συνέχεια, ο 70χρονος πήρε την κόρη του και έφυγαν και έμειναν μαζί ως τη στιγμή που παραδόθηκε στην Αστυνομία.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου