ΕΛΛΑΔΑ

Το προφίλ του μανιακού που κακοποίησε και προσπάθησε να σκοτώσει την 15χρονη στην Πάρο

το-προφίλ-του-μανιακού-που-κακοποίησε-225692

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της 15χρονης στην Πάρο ήρθαν με την ανακάλυψη γενετικού υλικού στα ρούχα και το σώμα της κοπέλας. Πλέον οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται προς άλλη κατεύθυνση προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον μανιακό που επιτέθηκε, κακοποίησε σεξουαλικά και ξυλοκόπησε σε πολύ άσχημο βαθμό την 15χρονη μαθήτρια και την άφησε να πεθάνει στην παραλια της Χρυσής Ακτής.

Ενα πολύ σημαντικό στοιχέιο είναι η ψυχραιμία που έδειξε ο δράστης, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του είχε την ψυχραιμία να «εξαφανίσει» το κινητό της άτυχης κοπέλας, ενώ διέφυγε από την πολυσύχναστη παραλία, χωρίς κανείς να μπορέσει να τον αντιληφθεί.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό που ερευνά την υπόθεση και ο οποίος μίλησε στο protothema.gr ο δράστης είναι ένας μανιακός άνδρας. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για ηδονοβλεψία ή ψυχικά διαταραγμένο άτομο που κρυβόταν στα βράχια για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του πάθη. Μάλιστα το γεγονός ότι ξυλοκόπησε τη μαθήτρια και την πέταξε στον γκρεμό δείχνει άτομο νεαρής ηλικίας. Αγνωστη βέβαια παραμένει η εθνικότητά του.

Αυτή την ώρα οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα, «γιατί τόση βία;». Ηδη οι αστυνομικοί αναζητούν οποιουδήποτε μάρτυρα που είδε ή γνωρίζει κάτι.

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσουν τόσες μέρες για να ξεκινήσουν να βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, αφού για μια τόσο σοβαρή υπόθεση η ιατροδικαστική υπηρεσία θα έπρεπε να είχε δείξει καλύτερα αντανακλαστικά, προκειμένου να επιταχυνθούν και οι έρευνες της Ασφάλειας.

Από την άλλη, η Αστυνομία οφείλει να πάρει σοβαρά την υπόθεση, να ενεργήσει ταχύτητα και να κλείσει τα αφτιά και τα μάτια της στις φωνές που λένε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και οι φήμες για την ύπαρξη ενός «δράκου» θα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στον τουρισμό.

Την ίδια ώρα η άτυχη 15χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Αττικόν» και παραμένει διασωληνωμένη και σε καταστολή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου