ΕΛΛΑΔΑ

Χαροπαλεύει ο ιδιοκτήτης καφετέριας που μαχαιρώθηκε από ψυχοπαθή

χαροπαλεύει-ο-ιδιοκτήτης-καφετέριας-231006

Βαρύτατες βλάβες που κάνουν την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη, έχει υποστεί ο ιδιοκτήτης καφετερίας που τραυματίστηκε στην καρδιά από το μαχαίρι ενός ψυχασθενούς, τα μεσάνυχτα της Κυριακής μπροστά στα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού του στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης!

Ο άτυχος 53χρονος βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, αλλά ο εγκέφαλός του έχει νεκρωθεί και οι γιατροί δίνουν τεράστια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή! Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την επιβίωσή του, καθώς το μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών έχει τρώσει την καρδιά σε μεγάλο βάθος. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε για ποιο λόγο ο δράστης επιτέθηκε στον επιχειρηματία στα καλά καθούμενα, ενώ πριν καθόταν μόνος σε ένα τραπέζι!

Ο 44χρονος αφοπλίστηκε από τους θαμώνες και συνελήφθη για να αποκαλυφθεί ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε πάρει εξιτήριο από ψυχιατρική κλινική της Καβάλας, στην οποία νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια! Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης για ποιο λόγο επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα, αλλά πάντως του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου