ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έφυγε» ο Τζόνι Βεκρής

έφυγε-ο-τζόνι-βεκρής-232801

«Έφυγε» από τη ζωή ο Τζόνι Βεκρής ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της κατά τη διάρκεια της σεζόν 2010-2011.

Με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τζόνι Βεκρή, η «οικογένεια» του Παναθηναϊκού βυθίστηκε στο πένθος όπως και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήταν επιφανής δικηγόρος της Αθήνας, είχε επιτελέσει με εξαιρετικά επιτυχία τα καθήκοντα του στο Τριφύλλι και όλοι αναγνώριζαν πως λειτουργούσε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας και έμενε μακριά από τις πολυμετοχικές κόντρες.

Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει..

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, εξαιρετικός στον τρόπο επικοινωνίας, διέθετε χαρακτήρα που όσοι τον γνώρισαν έμεναν με την απορία για το αν πραγματικά είχε θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι σε πολλές συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Super League ακόμα και οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν να ακούσουν την τοποθέτηση – εισήγηση του Τζόνι Βεκρή, σε φλέγοντα νομικά ζητήματα, πριν προχωρήσουν στη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, καθώς απολάμβανε της εμπιστοσύνης όλων των ομάδων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου