ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στη Microsoft

ανάληψη-ευθύνης-για-την-επίθεση-στη-microsoft-250440
Η οργάνωση με το όνομα «Αποκλίνουσες Συμπεριφορές για την διάδοση του επαναστατικού τερορισμού – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Microsoft.
Μέσα σε ένα μακροσκελές κείμενο που έχει αναρτηθεί σε site του αντεξουσιαστικού χώρου, η οργάνωση εξηγεί, μεταξύ άλλων, τους λόγους που έγινε στόχος η συγκεκριμένη εταιρεία.

Σύμφωνα με το κείμενο, οι δράστες πυροδότησαν 150 λίτρα βενζίνης. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, από την επίθεση δεν επιθυμούσαν τον τραυματισμό των υπαλλήλων, γι αυτό και τους απομάκρυναν, χωρίς όπλα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη οργάνωση βρίσκεται πίσω από παλιότερες εμπρηστικές επιθέσεις, έχοντας και πάλι αναλάβει την ευθύνη με ηλεκτρονική προκήρυξη.

Διαβάστε αποσπάσματα της οργάνωσης:

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Ιουνίου επιτεθήκαμε με παγιδευμένο όχημα στα κεντρικά γραφεία της Microsoft. Εισβάλαμε από την κεντρική είσοδο και πυροδοτήσαμε το παγιδευμένο βαν στο εσωτερικό του κτηρίου, φιλοδωρώντας το με 150 λίτρα βενζίνης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης εξασφαλίσαμε ότι κανένας δεν θα διατρέξει οποιοδήποτε κίνδυνο ενώ αντίθετα με τους ισχυρισμούς διαφόρων δημοσιευμάτων δεν χρησιμοποιήσαμε όπλα για την ακινητοποίηση του προσωπικού. Ήταν μια πράξη πολέμου, ενάντια στις ύπουλες σιωπές και στην γενικευμένη αιχμαλωσία που παράγει ο σύγχρονος κόσμος.

Μεγαλώνοντας και σπαταλώντας τον χρόνο και το κάθε λεπτό της ζωής μας στη μεγάλη φυλακή, στην πόλη που πνίγει στο άγχος και το στρες εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι τρελό, αντιφατικό που άνθρωποι συνωστίσθηκαν σα ζόμπι ο ένας πάνω στον άλλο μέσα σε γιγάντιες πόλεις. Στα εργοστάσια, στις δουλειές τους, στο τεχνητό πράσινο, μπροστά απ’ τις τηλεοράσεις, στις ουρές στα ταμεία ανεργίας. Στα πρέπει και στους εκβιασμούς.

Οι ρυθμοί εδώ είναι εξοντωτικοί, τα διλήμματα πιο εκβιαστικά από ποτέ, τα ψυχοφάρμακα στο ράφι και τα αντικαταθλιπτικά γιατρεύουν κάθε ασθενή του σύγχρονου τρόπου ζωής…

Το χτύπημα οργανώθηκε ως επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου. Η Όλγα τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στη Microsoft συμπλήρωνε 54 μέρες στην απομόνωση εξαιτίας της αμετανόητης άρνησής της να δεχτεί τον εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο…

Το κτίριο της Microsoft λοιπόν επιλέχθηκε γιατί είναι μία απ’ τις ισχυρότερες εταιρίες του κλάδου των υπολογιστών, αυτών των θαυμάσιων και τρομακτικών μηχανών που ξεκίνησαν με στόχο να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη νόηση και πλέον σηκώνουν τον καπιταλισμό στις πλάτες τους…

Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν: Ούτε ένα χιλιοστό πίσω, εννιά χιλιοστά στα κεφάλια δικαστών και εισαγγελέων…

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου