ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς-Πήραν όμηρο ηλικιωμένο

συμπλοκή-αστυνομικών-με-κακοποιούς-π-252430

Λίγο πριν από τις 14.00, κακοποιοί εισέβαλαν σε σπίτι στην Κηφισιά με σκοπό τη ληστεία. Το σπίτι ανήκει στον Γιώργο Δώνη, προπονητή του ΠΑΟΚ. Οι γείτονες αντιλήφθηκαν τη ληστεία και κάλεσαν την αστυνομία. Οι δρτάστες προκειμένουν να διαφύγουν πήραν μαζί τους όμηρο τον πεθερό του προπονητή, ενώ σε συμπλοκή που ακολούθησε, τραυματίστηκε ελαφρά ένας από τους αστυνομικούς. Στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμός κι επί τόπου έφθασαν ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, της ΕΚΑΜ και περιπολικά. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον άνδρα αργότερα στο ρέμα του Κοκκιναρά. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους

Στο στόχαστρο ξανά η μονοκατοικία του Γ. Δώνη

Ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πέσει θύμα κλοπής και τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στα βόρεια προάστια. Όμως, εκείνη δεν ήταν η μοναδική φορά καθώς σε διάστημα λίγων ημερών υπήρξε και νέα διάρρηξη.

Οι διαρρήκτες τότε αφαίρεσαν το λάπτοπ του Γιώργου Δώνη, στο οποίο είχε μέσα όλα τα στοιχεία της ομάδας του Ατρομήτου, πήραν τα κλειδιά του σπιτιού, έκλεψαν ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας ενώ απέσπασαν και τα δεύτερα κλειδιά ενός δεύτερου αυτοκινήτου της οικογένειας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου