ΕΛΛΑΔΑ

Πήδηξε στη θάλασσα γιατί δεν άντεξε την δολοφονία του αγαπημένου της!

πήδηξε-στη-θάλασσα-γιατί-δεν-άντεξε-τη-255025
Μια απίστευτη και συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από την ενέργεια της 24χρονης να βουτήξει στη θάλασσα από το πλοίο των Μινωικών Γραμμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η νεαρή ήταν φίλη του άτυχου Νίκου Παπουτσιδάκη από την Αυλή Πεδιάδος, που είχε δολοφονηθεί από κακοποιούς στην Αθήνα, πριν μερικές εβδομάδες.

Η 24χρονη, ερχόταν με το πλοίο της γραμμής στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για να επισκεφθεί τον τάφο του αγαπημένου της Νίκου.

Κάποια στιγμή στην διάρκεια του ταξιδιού, προφανώς λόγω της ψυχολογικής φόρτισης, βγήκε στο κατάστρωμα και «βούτηξε» μεσοπέλαγα στη θάλασσα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και απο τον καπετάνιο ενημερώθηκε και το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. Στην περιοχή έφθασαν πλωτό σκάφος του λιμενικού, ελικόπτερο Σούπερ Πούμα και άλλα παραπλέοντα σκάφη.

Τελικά, η κοπέλα περισυνελέγη σώα από ένα ιστιοφόρο και στη συνέχεια από το ναυαγοσωστικό του πλοίου και είναι καλά στην υγεία της, ενώ μόλις το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου, διεκομίσθει στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου