ΕΛΛΑΔΑ

Π.Καμμένος: Δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας

π-καμμένος-δεν-υπάρχει-δυνατότητα-συν-263557

Την αναγκαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης τόνισε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην συνάντηση που είχε με τονΑντώνη Σαμαρά.

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν δέχτηκε την πιθανότητα δημιουργίας μιας κυβέρνησης οικουμενική με πρόσωπο κοινής αποδοχής. Σχετικά με την αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει γιατί ο κ. Σαμαράς

Ζήτησα την τιμωρία όσων οδήγησαν τη χώρα έως εδώ και την άρση της ασυλίας των βουλευτών και υπουργών. Για το μόνο που δεσμεύτηκε είναι για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα ερευνήσει το πώς έφτασε η χώρα έως εδώ.

Διαπιστώθηκε ότι δυνατότητα συνεργασίας με αυτούς τους όρους δεν υπάρχει στα πλαίσια της κοινής συμμετοχής. Εμείς Σε περίπτωση που χρειαστεί από την αντιπολίτευση να στηρίξουμε νόμους που θα είναι προς την πλευρά του ελληνικού λαού θα δώσουμε θετική ψήφο. Αν υπάρχουν θετικά θέματα θα τα στηρίζουμε. Θέματα όμως που οδηγούν στην εθνική πτώχευση, δεν θα τα στηρίξουμε.

Του ζήτησα τέλος να εξετάσει σε περίπτωση που γίνει αναδιαπραγμάτευση, αν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει πτώχευση εντός Μνημονίου και έχοντας παρατηθεί της ασυλίας της χώρας, κάτι που ο κ. Σαμαράς δεν μπόρεσε να μου το εγγυηθεί. Θα επιτελέσουμε τον ρόλο μας στο Κοινοβούλιο και πιστεύουμε ότι η πορεία της χώρας είναι προς τον γκρεμό που θα αναχαιτιστεί αν σύσσωμος ο λαός μπορέσει να καταφέρει να σταματήσει την κατηφόρα προς τον γκρεμό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου