ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην Τήλο για έναν τουρίστα αγνοούμενο

συναγερμός-στην-τήλο-για-έναν-τουρίστ-263577
Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Τήλο μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 77χρονου Άγγλου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη.

Στρατιώτες, αστυνομία και εθελοντές κάτοικοι «χτενίζουν» το νησί, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει έως τώρα να εντοπίσουν τον 77χρονο αλλοδαπό. Στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο «Super Puma», έπειτα από παρέμβαση της δημάρχου κ. Καμμά.

Ο 77χρονος μετέβη στην Τήλο την Τετάρτη 13 του μήνα για ολιγοήμερες διακοπές και θα παρέμενε στο νησί έως τις 17 Ιουνίου. Μάλιστα, είχε κάνει κράτηση και σε κατάλυμα όπου και παρέμεινε έως την Πέμπτη. Τότε σύμφωνα ήταν η τελευταία φορά που το προσωπικό του ξενοδοχείου είδε τον ηλικιωμένο αλλοδαπό.

Οι υποψίες δεν άργησαν να έρθουν…

Η απουσία του δύο ημέρες από το ξενοδοχείο δημιούργησαν υποψίες στους υπαλλήλους. Αμέσως, οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν με το ταξιδιωτικό πρακτορείο του 77χρονου αλλά και με την κόρη του, η οποία έχει παντρευτεί στη Ρόδο. Παράλληλα, ενημερώθηκε και ο δήμος Τήλου, όπου η δήμαρχος, Μαρία Καμμά, επικοινώνησε άμεσα με τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ ζητώντας τη συνδρομή του στις έρευνες.

Στο νησί έχουν μεταβεί οι συγγενείς του 77χρονου οι οποίοι και περιμένουν με αγωνία κάποια αποτελέσματα από τις έρευνες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου