ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο δράστης που μαχαίρωσε έγκυο στην Κω

στη-φυλακή-ο-δράστης-που-μαχαίρωσε-έγκ-266363

Ποινή κάθειρξης 12,5 ετών χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου στον 31χρονο τοξικομανή που προκάλεσε πανελλήνια φρίκη τον περασμένο Αύγουστο, όταν μαχαίρωσε τρεις φορές στην κοιλιά την έγκυο υπάλληλο ενός ψιλικατζίδικου στην Κω!

Το δικαστήριο αναγνώρισε στον 31χρονο το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού επειδή τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι εκείνη την ώρα δεν ήξερε τί έκανε και ότι είναι χρήστης ηρωίνης από 16 χρόνων. Ο δράστης είχε συλληφθεί τρεις ημέρες μετά την επίθεση, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση υπό την επήρεια ναρκωτικών και αναγνωρίσθηκε από τα τατουάζ που είχε στα χέρια του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για απόπειρα ανθρωποκτονία, απόπειρα διακοπής κύησης, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και θα οδηγηθεί στις φυλακές, όπου θα παραμείνει μέχρι να εκδικασθεί η έφεση. Η 39χρονη γυναίκα, που βρισκόταν στον έβδομο μήνα κύησης, σώθηκε από τύχη. Το ίδιο και το έμβρυο, που δεν επλήγη από τις μαχαιριές και γεννήθηκε κανονικά δυο μήνες αργότερα!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου