ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε η ταυτότητα του δράστη της επίθεσης στην Αγία Παρασκευή

εντοπίστηκε-η-ταυτότητα-του-δράστη-τη-266606

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής η υπόθεση τραυματισμού 31χρονου, που σημειώθηκε το βράδυ της 12-6-2012 στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Δράστης της επίθεσης είναι ένας 24χρονος ο οποίος αναζητήθηκε προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίζεται Δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα (21.13), το αυτόφωρο έχει λήξει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η δικηγόρος του 24χρονου έχει έρθει σε επαφή με την αστυνομία, κοινοποιώντας την πρόθεσή του να εμφανιστεί στις αρχές.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αποκλείουν την οποιαδήποτε σχέση του 24χρονου ή της οικογένειάς του με την Χρυσή Αυγή. Ο συγκεκριμένος νεαρός άνδρας ο οποίος διαμένει στον Γέρακα Αττικής, έχει άλλα δύο αδέρφια, ενώ ο πατέρας του είναι μηχανικός αυτοκινήτων, χαρακτηρίζεται ως «ένα ζωηρό παιδί» ο οποίος έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής. Ακόμη, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που τον οδήγησαν να επιτεθεί στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία της Αγίας Παραδκευής, τραυματίζοντας έναν δημοτικό σύμβουλο- μέλος του κόμματος.

Όσο για τον άνδρα που ήταν μαζί με τον 24χρονο, ένας 30χρονος που κρατούσε έναν σκύλο, δεν προέκυψε κατηγορία εις βάρος του, καθώς και ο παθών αναγνώρισε μόνο τον 24χρονο, λέγοντας πως ο άλλος άνδρας απλώς παρατηρούσε το περιστατικό

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου