ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρή επίθεση κατά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

σφοδρή-επίθεση-κατά-νδ-συριζα-267091

Δριμεία διμέτωπη επίθεση κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που τροφοδοτούν την τεχνητή πόλωση και οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο βιοτεχνικό επιμελητήριο Πειραιά.

Ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι μετέτρεψε τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών σε θέαμα, του καταλόγισε μικρο-μεγαλισμό και αλαζονεία, και πρότεινε απευθυνόμενος στις άλλες πολιτικές δυνάμεις, να υπάρξει προεκλογική συμφωνία για την κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, και την προσεχή Δευτέρα το πρωί να ενημερωθεί σχετικώς ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Υποδεχόμενος την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αγοραίων και Ταξί, ο κ. Βενιζέλος, τόνισε την ανάγκη να αξιοποιηθεί η ευκαιρία αυτής της συνάντησης, για να ανανεώσουμε, όπως είπε, τις σχέσεις μας με το συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο, καθώς είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπήρχε πρόβλημα στις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με συγκεκριμένες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.

«Σιγά τα αίματα…», σχολίασε για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ

Συνέχεια στην υποβόσκουσα εσωκομματική κόντρα στο ΠΑΣΟΚ έδωσε νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος σε συνομιλία με πολιτικούς συντάκτες και ερωτηθείς για τις εσωκομματικές τριβές την επομένη των εκλογών, επεσήμανε με σαρκαστικό ύφος «σιγά τα αίματα, κρατήστε μικρο φιαλίδιο εξάλλου όταν σφάζεις κάποιον για να βγάλει αίμα πρέπει να έχει».

Χθες σε δύο συνεντεύξεις καταλόγισε στους εσωκομματικούς αμφισβητίες πολιτική ανηθικότητα, απύθμενο πολιτικό θράσος και υποκρισία, ενώ σχολιάζοντας την κριτική που του ασκήθηκε από τον Γιάννη Ραγκούση και τον Θεόδωρο Πάγκαλο επεσήμανε ότι η παραπολιτική πρέπει να σταματήσει στο ΠΑΣΟΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου