ΕΛΛΑΔΑ

Τον εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι

τον-εκτέλεσαν-με-μια-σφαίρα-στο-κεφάλι-267267

Του έριξαν 3 σφαίρες από απόσταση ενός μέτρου και τον πέτυχε η μία.

Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της νεκροψίας του 54χρονου φαρμακοποιού, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Ρέντη από αδίστακτους ληστές.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αποκάλυψαν πως οι δράστες επιτέθηκαν στον άτυχο φαρμακοποιό αιφνιδιάζοντάς τον, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη πάλης.

Το σοκαριστικό είναι πως οι αδίστακτοι ληστές έριξαν τρεις σφαίρες στο θύμα, από τις οποίες όμως τον πέτυχε μόνο η μία στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η αστυνομία ωστόσο εντόπισε 5 κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος, γεγονός που φανερώνει ότι οι δράστες συνέχισαν να πυροβολούν με το 9άρι πιστόλι.

Η έρευνα του ιατροδικαστή αποκάλυψε επίσης ότι το θύμα έχει δεχτεί τη σφαίρα από πάνω και από απόσταση μόλις ενός μέτρου, κάτι που σημαίνει ότι ο άτυχος φαρμακοποιός ήταν πεσμένος στο έδαφος όταν τον πυροβόλησαν οι κακοποιοί.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες πόρτα – πόρτα προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για τους δράστες, ενώ σημαντικό ρόλο στην έρευνα αναμένεται να παίξουν και μαρτυρίες των περαστικών.

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου