«Αμετανόητος ο κ. Σαμαράς»

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-13, 21:09:01
«Αμετανόητος ο κ. Σαμαράς»

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συνέντευξη του Α. Σαμαρά

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

«Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να κατανοήσει τον αγώνα του ελληνικού λαού για αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον κ. Σαμαρά «αμετανόητο», γιατί, όπως αναφέρει, επανέλαβε προς στους πολίτες, μια ακόμη φορά, τους εκβιασμούς των δανειστών, αποσιωπώντας το γεγονός ότι αν κάτι οδηγεί στη δραχμή αυτό είναι το μνημόνιο.

Έτσι, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύεται ότι το μοναδικό πράγμα που ο κ. Σαμαράς μπορεί να εγγυηθεί είναι η συνέχιση του δεύτερου μνημονίου που ο ίδιος ψήφισε, δεσμεύτηκε προσωπικά προς την τρόικα να εφαρμόσει και αρνήθηκε να άρει τη δέσμευσή του, όπως του ζήτησε να πράξει ο Αλ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι ο κ. Σαμαράς δήλωσε σήμερα έτοιμος να ολοκληρώσει την κοινωνική και οικονομική καταστροφή της χώρας, που επιφέρουν τα μνημόνια και προσθέτει ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ και το κόμμα του επιχειρούν προεκλογικά να συγκαλύψουν το γεγονός αυτό επιδιδόμενοι σε μια άνευ προηγουμένου κατασυκοφάντηση, διαστρέβλωση θέσεων και επίθεση λάσπης ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα στελέχη του.

«Ένα από τα πάμπολλα παραδείγματα είναι το ψέμα του κ. Σαμαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ υποστηρίζει τον αφοπλισμό της αστυνομίας γενικά, ενώ ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι πρόκειται για αφοπλισμό στις διαδηλώσεις των πολιτών. Ο λαός δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται από τον κ. Σαμαρά, τονίζει ο ΣΥΡΙΖA πολύ περισσότερο, καταλήγει η ανακοίνωση «δεν μπορεί να εμπιστευτεί ένα κόμμα που ευθύνεται εξίσου με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου για το όργιο διαπλοκής και διαφθοράς, για τη λεηλασία των εισοδημάτων των πολιτών και για τη συρρίκνωση της λαϊκής κυριαρχίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=