ΕΛΛΑΔΑ

Tα ταξί της Κομοτηνής διαφημίζουν τις Τουρκικές αερογραμμές

tα-ταξί-της-κομοτηνής-διαφημίζουν-τις-τ-268143
Οι τουρκικές αερογραμμές Türk Hava Yolları, ΤΗΥ είναι ο τουρκικός εθνικός αερομεταφορέας της γειτονικής χώρας με έδρα της είναι το διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ & διεθνές αεροδρόμιο Σαμπίχα Γκέκσεν της Κωνσταντινούπολης και ως δευτερεύουσα βάση το διεθνές αεροδρόμιο Esenboga στην Άγκυρα.
Το δίκτυο προγραμματισμένων πτήσεων της εταιρείας εκτείνεται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Άπω Ανατολή, Βόρεια και Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ.

Οπως γράφει η εφημερίδα "Χρόνος Κομοτηνής" ο διευθυντής της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη, κ. Utku Yazan έχει αναπτύξει ήδη μεγάλη κινητικότητα στην προώθηση των δρομολογίων του εξωτερικού μέσω Θεσσαλονίκης-Αθήνας και Κωνσταντινούπολης με διαρκείς πτήσεις που διαφημίζονται στην Ελλάδα και μέσω του διαδικτύου, αλλά και με τα ταξί της Κομοτηνής. Πάντως η γιγάντωση των Τουρκικών Αερογραμμών σε μα δεκαετία είναι εντυπωσιακή. Είναι ήδη χορηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ, της Ευρωλίγκα και του Αμερικανού σταρ του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαν, διενεργούν έξι πτήσεις καθημερινά από Αθήνα –Κων/πολη, ενώ ο υπεύθυνός τους στην Θεσσαλονίκη αναπτύσσει σχέσεις, ταξιδεύει και προωθεί την εταιρία με κάθε τρόπο. Έτσι εξηγείται και η εμφάνιση ταξί με την διαφήμιση των τουρκικών αερογραμμών στην Κομοτηνή.

newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου