ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Χειροπέδες στους ληστές με τα καλάσνικοφ -Το μοιραίο λάθος που έκαναν…

εύβοια-χειροπέδες-στους-ληστές-με-τα-κ-269031

Οι δράστες κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία το χτύπημά τους, αλλά μετά ξεκίνησαν τα απρόοπτα και τελικά πλήρωσαν την ανυπομονησία τους…

Οι δύο ληστές είναι Έλληνες και μάλιστα ο ένας από αυτούς έχει καταγωγή από χωριό της βόρειας Εύβοιας. Μετά τη ληστεία που έκαναν σε υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας, το αυτοκίνητό τους δεν έπαιρνε μπροστά και διέφυγαν με όχημα που πήραν από διερχόμενο ζευγάρι.

Από εκείνη την στιγμή και μετά σήμανε συναγερμός στην περιοχή και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο ο αστυνομικός διευθυντής Μανώλης Γρηγοράκης.

Οι δράστες λίγο αργότερα αφού περιφέρονταν έξω από την Κύμη, ξαναπήγαν στο σημείο που είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους. Δεν μπορούσαν να πλησιάσουν αφού στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί και κρύφτηκαν σε δάσος της περιοχής μαζί με τα 120.000€ που είχαν κλέψει.

Τα ξημερώματα όμως φαίνεται πως άρχισε να εξαντλείται η υπομονή τους. Ξαναπήγαν στο σημείο που είχαν αφήσει το αυτοκίνητο μάρκας Nissan και κρύφτηκαν στην αυλή εφορίας, με στόχο να προσεγγίσουν το όχημα όταν βρουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Οι κινήσεις τους όμως κίνησαν την περιέργεια σε κατοίκους οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία και έτσι λίγα λεπτά αργότερα τους συνέλαβαν και τους έβαλαν χειροπέδες.

Το χρονικό της ληστείαςΟι δράστες μπήκαν με καλάσνικοφ σε υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας. Με την απειλή των όπλων, οι δράστες ανάγκασαν υπάλληλο να τους δώσει από το ΑΤΜ τις κασετίνες με τα λεφτά. 120.000 ευρώ. Μετά πήγαν στο χρηματοκιβώτιο και πήραν και από εκεί λεφτά.

Όλα έγιναν στις 14:40 το μεσημέρι, με τους δύο δράστες να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μαύρες κουκούλες. Μπήκαν στην τράπεζα από ανασφάλιστο παράθυρο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του υποκαταστήματος.

Όταν όμως βγήκαν από την τράπεζα και πήγαν να φύγουν το αυτοκίνητό τους δεν έπαιρνε μπροστά! Εκείνοι δεν το έβαλαν κάτω και… ξέφυγαν με το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού που είχε την ατυχία να περνά εκείνη την ώρα από το σημείο. Τους έβγαλαν από το αυτοκίνητο, το πήραν και έγιναν καπνός

NewsIt.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου