Στη ΝΔ ο Χάρης Αηδονόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-11, 22:20:54
Στη ΝΔ ο Χάρης Αηδονόπουλος

Την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο Χάρης Αηδονόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πρώην αντιδήμαρχος και νυν Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αηδονόπουλος, μάλιστα, σε δηλώσεις του κάλεσε τους πολίτες «να εγκαταλείψουν τους ευκαιριακούς σχηματισμούς» γιατί η κατάσταση στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και χρειάζεται συστράτευση.

«Τους καλώ επομένως να επιλέξουν εκείνη την παράταξη που επιμένει στην ευρωπαϊκή πολιτική της χώρας για να βγούμε από την κρίση με περίσκεψη, περιστολή και δουλειά. Είναι εύκολη η παροχολογία, είναι ευχάριστη η υπόσχεση παροχής χρημάτων χωρίς δουλειά, είναι εύκολος ο αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα, πράγμα που κάνουν όσοι προτάσσουν σαν σημαία τις ρητορείες και τις ρωμαϊκές παλικαριές. Το μνημόνιο είναι βρόγχος αλλά η καταγγελία του στα τυφλά είναι ίδια με τις υπερβολές του ’81 για σοσιαλισμό στις 19, με τα δώστα όλα του ’85 και με όσα φαιδρά από πολλούς ακολούθησαν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος τάχθηκε υπέρ της διαπραγμάτευσης με σοβαρότητα και της ψήφου με κριτήριο την ύπαρξη της χώρας μας μέσα στη Ε.Ε.Νωρίτερα και ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιώργος Κεχαγιάς ανακοίνωσε την προσχώρησή του στη ΝΔ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=