Δείτε την προεκλογική ομιλία του Η. Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-11, 21:50:34
Δείτε την προεκλογική ομιλία του Η. Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

"Να παίρνουν σειρά κι άλλοι"

Ο Η. Κασιδιάρης ήταν ο κεντρικός ομιλητής μαζί με τον Η. Παναγιώταρο στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής στα Άνω Λιόσια.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι ομιλίες, 500 περίπου μέτρα πριν το περίπτερο της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Μητροπόλεως, οι οδηγοί περνούσαν κανονικά από έλεγχο από Χρυσαυγίτες ντυμένους στα μαύρα με μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Κάθε οδηγός έπρεπε να δηλώσει που πάει προκειμένου να του επιτραπεί να προσπεράσει.

Στα πλαίσια των εγκαινίων του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής, μιλούν δύο στελέχη του κόμματος, ο Η. Κασιδιάρης και ο Η. Παναγιώταρος. Οι ομιλές ήταν προγραμματιοσμένες να ξεκινήσουν στις 20:00 ωστόσο καθυστέρησαν μισή ώρα.

Κατά την ομιλία του ο Η. Κασιδιάρης δήλωσε πως αύριο θα προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον της Λ. Κανέλλη της Δούρου αλλά και του ANT1. Σύμφωνα με τον ίδιο το επεισόδιο ήταν σκηνοθετημένο.

 Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, ενώ πολλοί τον χαιρετούσαν και του έδιναν συγχαρητήρια λέγοντάς του "να παίρνουν σειρά κι άλλοι", "να αγιάσει το χέρι σου" και άλλα υποστηρισκτικά μηνύματα.

 

Στη συγκέντρωση ήταν ακόμη και έφηβοι με μπλούζες της Χρυσής Αυγής.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=