Τιμητική διάκριση για ταινία στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-11, 20:37:39
Τιμητική διάκριση για ταινία  στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου απονεμήθηκε, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο υπουργείο Παιδείας, η πρώτη τιμητική διάκριση για την επιτυχή συμμετοχή του σχολείου στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους με την ταινία «Ζωή από χαρτόνι».

Τη διάκριση παρέλαβαν εκ μέρους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας οι: Λιάκου-Μπέκα Μαρία - Σεναριογράφος, Αναστασίου Ανδρέας - Σκηνοθέτης, Λάντζου Γαρυφαλλιά - Σκηνοθέτης, Ματζαφλέρης Γεώργιος - Ηθοποιός, Μανδρέλης Παναγιώτης - Ηθοποιός και Barati Javad - Ηθοποιός και η διευθύντρια Ελένη Κοντοζήση.

Η τιμητική διάκριση παραδόθηκε στο ΣΔΕ Βόλου από το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών κ. Χρύσταλλη, ενός εκ των συνδιοργανωτών του διαγωνισμού. Τα συναισθήματα των δημιουργών της ταινίας, όσων φίλων εκτός σχολείου εθελοντικά τους βοήθησαν, αλλά και σύσσωμου του σχολείου ήταν η χαρά, η ηθική ικανοποίηση και η περηφάνια για την αναγνώριση του πρώτου πονήματος αυτού του είδους και βεληνεκούς εκ μέρους του Σ.Δ.Ε., αλλά και έμμεσα όλης της τοπικής κοινωνίας.

Το ταξίδι στην Αθήνα για τη δια ζώσης παρουσία των συντελεστών της ταινίας πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων μετακίνησης εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κου Αγοραστού, ο οποίο έδωσε συγχαρητήρια κι ευχές για περαιτέρω πετυχημένες εκπαιδευτικές/πολιτισμικές δραστηριότητες.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=