ΕΛΛΑΔΑ

Σόου Κασιδιάρη στην Ευελπίδων

σόου-κασιδιάρη-στην-ευελπίδων-271584

Συνοδεία πέντε μελών της Χρυσής Αυγής κατέφθασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Αφού περπάτησε μέχρι το κατώφλι του κτηρίου 16, οι «παρατρεχάμενοι» έκαναν έναν κλοιό γύρω του και, προκειμένου να δώσουν τον απαραίτητο χώρο, απώθησαν τα δεκάδες συνεργεία που περίμεναν να προβεί σε δηλώσεις. Ο ίδιος ανέμενε με υπομονή να προετοιμαστούν οι δημοσιογράφοι για να μιλήσει δημόσια για το πολυσυζητημένο επεισόδιο και τις δικαστικές εξελίξεις.

Εκτός των μηνύσεων που υπέβαλε κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, άσκησε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του ΑΝΤ1 για παράνομη κατακράτηση, αλλά και εις βάρος του εκδότη Αντώνη Δελατόλλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.

Μάλιστα, ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον εκδότη της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και της προϊσταμένης της εισαγγελίας, Ελένης Ράικου, για να διαπιστωθεί αν κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεφώνησε ο ίδιος στην προϊσταμένη, την οποία φέρεται να αποκαλεί ως «Ελένη μου». Τότε θα διαπιστωθεί – όπως ανέφερε- εάν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της Δικαιοσύνης.

Η παρουσία του στον χώρο των δικαστηρίων διήρκεσε λίγα λεπτά και συγκεκριμένα ένα τέταρτο. Κατά την έξοδό του, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και με βήμα γοργό κατευθύνθηκε προς το όχημα. Σε αλλεπάλληλες οχλήσεις των δημοσιογράφων για μία δήλωση, ένας εκ της συνοδείας του, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, είπε: «Όταν θα λέτε την αλήθεια, θα σας κάνουμε δηλώσεις.

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου