ΕΡΧΕΤΑΙ....ΚΑΥΣΩΝΑΣ !!!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-10, 16:18:23
ΕΡΧΕΤΑΙ....ΚΑΥΣΩΝΑΣ !!!

Τους 36 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει ο υδράργυρος την Δευτέρα

Καλοκαιρίας συνέχεια και την Δευτέρα καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα επικρατεί ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει και τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 18 έως τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=