Στην Αθήνα οι Evanescence στις 20 Ιουνίου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-10, 00:51:23
Στην Αθήνα οι Evanescence στις 20 Ιουνίου

Το συγκρότημα που έχει μαγέψει το ελληνικό κοινό τα τελευταία χρόνια, οι Evanescence, θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού για μια συναυλία την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.

Οι Evanescence σχηματίστηκαν το 1995, από την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Έιμι Λι, και τον πρώην κιθαρίστα του γκρουπ Μπεν Μούντι. Η ιστορία ξεκινά από το Λιτλ Ροκ του Άρκανσο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το γκρουπ αφού ηχογράφησε δύο EP και το demo CD Origin, κυκλοφόρησε το 2003 το πρώτο του άλμπουμ «Fallen», που απέσπασε δύο Grammy και πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Η αρχή έγινε με το τραγούδι τους «Bring Me To Life» κατέκτησε τα music charts σε όλο τον κόσμο και ακολούθησαν οι εξίσου μεγάλες επιτυχίες «My Immortal», «Going Under» και «Call Me When You ’re Sober», που καθιέρωσαν τους Evanescence στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ένα χρόνο μετά, το γκρουπ κυκλοφόρησε το πρώτο live album του «Anywhere But Home», το οποίο πούλησε πάνω από 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Το 2006, η μπάντα κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο «The Open Door», του οποίου τη βασική σύνθεση επιμελήθηκε η Λι.

Ακολούθησε μια εξαιρετικά επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία του γκρουπ, μετά το τέλος της οποίας οι Evanescence ένιωσαν την ανάγκη να κάνουν ένα διάλειμμα στην καριέρα τους, πριν επανακυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ.

Στο διάστημα αυτό το line up του γκρουπ άλλαξε πολλές φορές καθώς υπήρχαν αποχωρήσεις, όπως αυτή του συνιδρυτή και κιθαρίστα της μπάντας Μπεν Μούντι, στα μέσα της παγκόσμιας περιοδείας τους, αλλά και του μπασίστα το 2006, ενώ προστέθηκαν νέα μέλη ολοκληρώνοντας τη σημερινή εικόνα του γκρουπ.

Παρά τις συνεχείς αλλαγές στη σύνθεσή τους, το 2011 κυκλοφόρησαν νέο άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους, για έναν βασικό λόγο: θεωρούν ότι 15 χρόνια μετά την ίδρυσή τους, έχουν κυκλοφορήσει το καλύτερο άλμπουμ της καριέρας τους με έντονα στοιχεία ροκ.

Πληροφορίες για τη συναυλία

Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

Τιμές εισιτηρίων: • 35€ (για τα 1.000 πρώτα εισιτήρια, τα οποία εξαντλήθηκαν)• 40€Η πώληση εισιτηρίων ξεκίνησε την Τρίτη 22 Μαΐου 2012.

Σημεία πώλησης:• Όλα τα καταστήματα Γερμανός • www.boxoffice.gr • Τηλεφωνικά στο: 210 6108810

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=