ΕΛΛΑΔΑ

Χάρρυ Κλυνν: Η φασιστοπλέμπα της Νέας Δημοκρατίας ίδια σκατά με τη Χρυσή Αυγή

χάρρυ-κλυνν-η-φασιστοπλέμπα-της-νέας-δ-272686

Σκληρή επίθεση με ύβρεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σήμερα ο γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλυνν από την ιστοσελίδα του με αφορμή μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αποκαλώντας «αδελφό κόμμα» τη Χρυσή Αυγή.

Η ιστορία ξεκινά από μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για την Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, την προηγούμενη Κυριακή στην Ξάνθη, όπου έλεγε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα μέλη της Χρυσής Αυγής, πλην ακραίων συμπεριφορών που καταδικάζει.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας πιθανή την αύξηση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, ο κ. Ψωμιάδης είπε ενέταξε τη Χρυσή Αυγή στις αδερφές παρατάξεις της ΝΔ: «Το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη θα είναι ανεβασμένο και μάλιστα πολύ. Εκτιμώ περισσότερο από 5 με 7 ποσοστιαίες μονάδες. Αυτό το συμπεραίνω από τις πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις προς την δική μας, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή», είχε πει τονίζοντας ότι «Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω».

Η απάντηση του Χάρρυ Κλυνν ήρθε σήμερα, με ανάρτησή του στη σελίδα του, όπου αποκαλεί «φασιστοκαμουφλαρισμένη» τη Νέα Δημοκρατία και «φασιστοπλέμπα» τα στελέχη της:

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Χάρρυ Κλυνν:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ (Υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Μακεδονία) : «Δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ – Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή»Ε, βέβαια Παναγιώτη και μπράβο σου που το παραδέχεσαι δημοσίως. «Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή!!!»Τα ίδια σκατά είστε κι εσείς στην φασιστοκαμουφλαρισμένη Νέα Δημοκρατία με τους Βορίδηδες, τους Γεωργιάδηδες, τους Πλεύρηδες, τους Βελόπουλους και τα’ άλλα τα παιδιά της φασιστοπλέμπας της Συγγρού.

iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου