ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνής σάλος για τον Ηλία Κασιδιάρη

διεθνής-σάλος-για-τον-ηλία-κασιδιάρη-273718

Το πρωτοφανές τηλεοπτικό περιστατικό βίας δεν έχει συνταράξει μόνο την Ελλάδα. Τα ξένα δίκτυα δείχνουν ξανά και ξανά τα χαστούκια του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη.

Οι παρουσιαστές των καναλιών σχολιάζουν το περιστατικό με έκπληξη, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στην πρωινή εκπομπή. Οι παρουσιαστές του «CBS» αστειεύονται μακαρίζοντας εαυτούς για την μεταξύ τους σχέση. Χαρακτηριστικά, ο άντρας παρουσιαστής λέει πως «υπάρχει ενθουσιασμός και στην εκπομπή μας, αλλά ευτυχώς δεν είναι τόσο μεγάλος. Παίρνουν πολύ σοβαρά εκεί την πολιτική» και η παρουσιάστρια του απαντά «κι εμείς, αλλά τουλάχιστον κρατάμε κοντά τα χέρια μας».

Και ο ξένος τύπος όμως δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός, καθώς οι τίτλοι των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα καυστικοί.

Λόγου χάριν, η «Mirror» τιτλοφορεί «το αριστερό κροσέ της ακροδεξιάς».

Ο «Guardian» αναφέρει πως «είναι ο πρώτος καυγάς εδώ και 40 σχεδόν χρόνια, από τότε που η δημοκρατία επέστρεψε στη γενέτειρα της και ξέσπασε κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής».

Τέλος, τα πλάνα που είδαμε να πρωτοστατούν στα ξένα δίκτυα δεν ήταν μόνο αυτά της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά και της Σίσσυς Χρηστίδου, του Χρήστου Φερεντίνου και της Λίτσας Πατέρα.

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου