ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα:’’Aστυνομικός με γρονθοκόπησε και με έριξε σε φρεάτιο’’- φωτό!

πάτραaστυνομικός-με-γρονθοκόπησε-κ-274703

Ο Μαροκινός που βλέπετε στην φωτογραφία, υποστηρίζει ότι δέχθηκε άγρια επίθεση από αστυνομικό – Τι λέει στην απάντησή της, η αστυνομία…

Eναν 20χρονο Μαροκινό απεγκλώβισε η Πυροσβεστική υπηρεσία στο κτίριο του Λαδόπουλου. Ο Μαροκινός καταγγέλλει ότι τον κυνηγούσε ένας αστυνομικός και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο πηγάδι το οποίο ήταν γεμάτο νερό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και έβγαλε τον νεαρό μετανάστη ο οποίος ευτυχώς δεν είναι τραυματιστεί. Όμως ο 20χρονος Μαροκινός καταγγέλλει πως ο αστυνομικός τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο πηγάδι.

Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία όπου διενεργεί προανάκριση. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο 20χρονος Μαροκινός που βρίσκεται μέσα στο πηγάδι.

H ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση"Από τα έως τώρα στοιχεία που προκύπτουν από καταθέσεις του παθόντα και άλλων μαρτύρων καμία εμπλοκή αστυνομικού στην υπόθεση δεν προκύπτει. Ο αλλοδαπός ανασύρθηκε άμεσα από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών χωρίς να έχει τραυματιστεί. Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Δ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών υπό την εποπτεία του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών’’.

dete.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου