ΕΛΛΑΔΑ

Από γυναίκα θα το βρει ο Κασιδιάρης

από-γυναίκα-θα-το-βρει-ο-κασιδιάρης-275126

«Αν ήμουν εγώ, θα τον είχα πλακώσει!» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για το πρωινό περιστατικό της επίθεσης on air του υποψήφιου βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη στις υποψήφιες βουλευτίνες Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.

«Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι μπράβοι και φασιστοειδή. Για να γίνεις φασίστας, πρέπει να έχεις πολιτισμικό κέντρο. Όταν έβλεπα την εικόνα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα τον είχα πλακώσει. Εγώ δεν έχω την ψυχραιμία του Μητσοτάκη. Αν ήμουν εγώ, θα τον είχα πλακώσει» είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάνη, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο συνομιλίας με τα μέλη της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικό ή δημοσιογραφικό πάνελ.

«Κάνετε λάθος να δείξετε την αντίληψή σας στις γυναίκες. Όλες οι γυναίκες απ’ όλους τους χώρους, όπου και αν είμαστε θα σας απαντήσουμε» έγραψε στο twitter η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σκληρή απάντηση στον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής έδωσε και η Ιωάννα Κοντούλη των Οικολόγων Πράσινων, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «Ο υπόδικος Η. Κασιδιάρης με την επίθεσή του στις κυρίες Κανέλλη και Δούρου, ανέδειξε με τον πιο έμπρακτο τρόπο την ιδεολογία που πρεσβεύει το κόμμα του και έβαλε στις οθόνες μας τη πολιτική, αλλά και τη σεξιστική βία από τα σκοτεινά σοκάκια των γειτονιών μας. Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέγει ως στόχο τις γυναίκες, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με μένα ως επικεφαλής της προεκλογικής μας εκστρατείας».

Οι οικολόγοι πράσινοι αναφέρονται σε ένα ακόμη περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, σε εκπομπή του Κόντρα όπου κανένας δεν τολμούσε να του μιλήσει, πόσο μάλλον μια γυναίκα με μεστό πολιτικό λόγο σαν αυτόν που αρθρώνει η κυρία Κοντούλη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου