ΕΛΛΑΔΑ

Η αντίδραση της Κανέλλη μετά το επεισόδιο on air: «Δεν θα μας κάνει σαπούνι κανένας Χρυσαυγίτης»

η-αντίδραση-της-κανέλλη-μετά-το-επεισό-275751

Η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ η οποία δέχτηκε επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη, υποψήφιο της Χρυσής Αυγής μετά από έντονη διαμάχη που είχαν μεταξύ τους, έδειξε στην κάμερα το πρόσωπό της το οποίο ήταν κόκκινο από την μπουνιά που όπως είπε δέχτηκε από εκείνον.

Εκείνη την ώρα ο Γιώργος Παπαδάκης μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, όμως δεν πρόλαβε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη από την «άνανδρη επίθεση» που όπως χαρακτήρισε, δέχτηκε η υποψήφια του ΚΚΕ από τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής.

«Δεσμεύομαι ότι δεν θα ξαναβγάλω στην εκπομπή μου εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και αν επιβληθεί πρόστιμο στον ΑΝΤ1 γι’ αυτό το πληρώνω από την τσέπη μου» είπε ο δημοσιογράφος ενώ η Λιάνα Κανέλλη συμπλήρωσε: «Δεν είμαι καθόλου ταραγμένη, καθόλου στενοχωρημένη για ό,τι έγινε» ενώ χαρακτήρισε τον Ηλία Κασιδιάρη που αποχώρησε από την εκπομπή «πολιτικό κτήνος».

«Δεν θα μας κάνει σαπούνι κανένας Χρυαυγίτης» είπε με έντονο ύφος η Λιάνα Κανέλλη η οποία επεσήμανε πως το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να σώσει τη Ρένα Δούρου στην οποία ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι νερό χαρακτηρίζοντάς την «Νούμερο». …

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου