ΕΛΛΑΔΑ

Στάη και Χατζηνικολάου προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ντιμπέιτ Τσίπρα – Σαμαρά

στάη-και-χατζηνικολάου-προτείνει-ο-συ-277624

Τους δημοσιογράφους Έλλη Στάη και Νίκο Χατζηνικολάου προτείνει η Κουμουνδούρου για το ντιμπέιτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνεται επίσης και ένα ντιμπέιτ με τη συμμετοχή των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, πλήν του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής.

Αναφορικά με τους δύο δημοσιογράφους, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι μπορούν να διευθύνουν τη συζήτηση «η Έλλη Στάη από τη δημόσια τηλεόραση, που θα φιλοξενεί τη διαδικασία, και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ως ένας έμπειρος δημοσιογράφος από τον τηλεοπτικό χώρο που δεν εργάζεται αυτή την περίοδο σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι δεν επιθυμεί ένα ντιμπέιτ με παράλληλους μονολόγους, προκάτ ερωτήσεις και με μειωμένο πολιτικό ενδιαφέρον και πολιτική σημασία. Ζητεί ανοιχτό δημοκρατικό διασταυρούμενο διάλογο, κατά τα πρότυπα της πρόσφατης εμπειρίας των γαλλικών προεδρικών εκλογών, με ευθύνη της δημόσιας τηλεόρασης,

Πάντως, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η ανάγκη διεξαγωγής ντιμπέιτ ανάμεσα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, εκτός της Χρυσής Αυγής, δεν υποκαθίσταται από τη διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ ανάμεσα στους προέδρους της ΝΔ και της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Για αυτό το λόγο, ως ΣΥΡΙΖΑ προτείνουμε τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου